Contact

Geïnteresseerd in één van mijn coachtrajecten, een lezing of masterclass? Dan plan ik graag een (intake)gesprek met jou om te kijken of en hoe wij elkaar kunnen helpen. Vul hiervoor onderstaand aanvraagformulier in.

Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar info@bloomingmind.nl

Aanvraagformulier

  Informatie

  Vragen en antwoorden

  Overtuigd? Vul hierboven het formulier in, dan hebben we snel contact!

  Wil je toch nog meer weten over het aanbod?

  Er zijn steeds meer organisaties die ter preventie van een burn-out of uitval investeren in een coach voor werknemers. Zo kan het zijn dat jouw werkgever het coachtraject geheel of deels vergoedt. De kosten die gepaard gaan met ziekteverzuim zijn immers veel hoger. Niet alleen jij, maar ook de werkgever profiteert van jouw persoonlijke groei. Als je al ziek thuis zit kan je werkgever ervoor kiezen om (aanvullend) te betalen via de arbodienst van het bedrijf.

  Wat betreft een vergoeding via de zorgverzekering ligt het ingewikkelder. Er zijn helaas weinig zorgverzekeringen die een coachtraject vergoeden. Soms wel, maar dit kan per jaar verschillen, dus het is raadzaam om dit vooraf goed te onderzoeken.

  Tijdens corona heb ik veel coachees online gecoacht omdat het niet anders kon. Dit beviel mij bovenverwachting goed. Zowel de coachees als ikzelf zijn flexibel in waar we zijn op het moment van het coachgesprek en daardoor is het gemakkelijk te plannen. Ook nu mensen nog veel thuis werken merk ik dat deze vorm goed werk.

  En qua diepgang? Gezien de reacties en kwaliteit van de gesprekken durf ik te stellen dat dit even goed werkt als offline gesprekken. Daarom zie ik meer voordelen dan nadelen om de 1:1 gesprekken online te houden.

  Een ander bijkomend voordeel is dat ik geen ruimte hoef te huren, waardoor ik mijn prijzen lager kan houden.

  Dit wil niet zeggen dat ik nooit offline sessies zal organiseren. Blooming Mind blijft in ontwikkeling en ik zal daarom ook nieuwe dingen blijven ontwikkelen die aansluiten bij de vragen die ik krijg.

  Een coachtraject aangaan is vaak een uitdagend proces voor jezelf. Ik geloof niet in een snelle oplossing, of zoals ik het graag zeg: ik doe niet aan TelSell Coaching. In tegenstelling tot wat ik soms lees op social media, verander je niet zo 1-2-3 disfunctionele patronen. Dit heeft tijd nodig en daarom werk ik met pakketten. Zo committeer jij je aan een volwaardig coachtraject van hoge kwaliteit. Je zegt daarmee ook: “Ik gun mijzelf de tijd om disfunctionele patronen, die ik mogelijk al een leven lang bij mij draag, te doorbreken.”

  Niet alleen de inzet van een coach of coachee, maar vooral de klik is belangrijk voor het succesvol afronden van een traject. Daarom is het belangrijk om vooraf na te gaan of wij matchen. Daarnaast is het voor mij belangrijk om na te gaan of ik de persoon ben die jou kan helpen met datgeen waar je tegenaan loopt. Ik heb professionaliteit hoog in het vaandel staan en ken mijn grenzen als coach. Ik kan mensen helpen die het vermogen hebben om te veranderen. Dit geldt voor een groot deel van de mensen. Maar sommige problemen vergen meer professionele hulp. Zo kan ik jou bijvoorbeeld niet van een depressie, eetstoornis of een verslaving afhelpen. Ik vind het heel erg belangrijk om jou voorafgaand duidelijkheid te geven over de haalbaarheid van een traject. Het is immers enkel een goede investering als je er ook echt iets uithaalt!